Voor al uw denkbare stucwerk

Hier vindt u meer informatie over de diensten van Pierre v.d. Elsen Stucadoors. U heeft de keuze uit verschillende stukadoor  opties: van stucwerk van een wand of plafond tot spackspuiten en spachtelputz. Zie hieronder het volledige overzicht van onze diensten. Benieuwd naar de resultaten van onze eerdere werkzaamheden? Kijk dan bij vorige projecten die wij in Uden en omgeving al hebben uitgevoerd.

Stucwerk

U kunt bij ons terecht voor al uw binnenstucwerk.  U kunt denken aan afwerking van:- wanden en plafonds- betonreparatie - restauratiewerk- diverse moderne strakke afwerkingen.

Sierpleisterwerk

Sierpleister is een kunststofgebonden pleister dat fungeert als een sterke en duurzame afwerking voor uw wanden, zoals spachtelputz, granol en rustiekputz.

Bij Pierre v.d. Elsen Stucadoors  werken we ook met Micro Design. Dit is een wat modernere sierpleister en meteen ook harde afwerking. Deze afwerkingen kunnen direct in kleur worden aangebracht.

 

Advies, offertes

Met ons advies en begeleiding zorgen wij voor het mooiste stucwerk in uw woning, kantoor of bedrijfspand. Met onze vrijblijvende en heldere offertes weet u waar u aan toe bent. Voor offertes bij schades rekenen we € 121,- incl. btw.  Nadat de schade gerepareerd is, brengen wij dit bedrag in mindering.

Spackspuitwerk

Wij brengen spackspuitwerk aan op zowel wanden als plafonds. Dit wordt standaard geleverd in wit.

Decoratieve afwerking

- Glanspleisters
- Betonstuc

Beton Ciré

- Fotostuc

Voor een sierlijke of robuuste uitstraling in diverse kleuren en structuren.

Renovatie- en restauratiewerk

Wij verzorgen voor de woning- en utiliteitsbouw mooi renovatie- en restauratiewerk.

Lijsten en ornamenten

Wij zorgen voor jaloersmakende afwerkingen met onze lijsten en ornamenten voor uw wanden en plafonds.

Verkoop van materialen

Mocht u enkel op zoek zijn naar materialen voor stukadoorswerk? Dan kunt u hiervoor ook bij ons terecht.